Бесплатна Игра за Мина на Мрежа
Основно  Средно  Експерт  Цел екран  Прилагодено
Освежи Резултати Ник:
Display this language on the homepage
Првичниот клик нема да е грмеж. Броеви во мрежата покажуваат колку мини има околу неа. Цел на играта е да се пронајдат сите мини. Доколку бидете пострашени од викна, ќе изгубите. Кликнете на емотикона за да стартувате повторно. Изберете еден или два и останете до krajот. Можете да изберете, користите магија за да го брзите брзината на минерализација но со реклами, промените го вашето понудно име за да учествувате во рангирање. Најлесно е да се појавите во топ 100 во понеделник, постојано се смалкува, и најтешко е да се појавите во топ 100 во недела.

Мишката(на Компјутер):Десен клик на оригиналната квадратна, обележи ја како грмеж со мал флаг, а потоа кликнете за да ја отстраните белешката. Кога бројот на обележани мини одговара на бројот, кликнете на бројот (може да се користат и левиот и десниот копче) за да ја отворите околната безбедна зона. Лев клик на необележан квадрат со мишката за да го отворите директно. подеси

Допир(на Мобила или Таблет):Кликнете на квадратот на екранот за допир за да го обележите како грмеж, потоа кликнете за да ја отстраните белешката. Кога бројот на обележани мини одговара на бројот, кликнете на бројот за да ја отворите околната безбедна зона. Подголем притисок на квадратот за да го отворите директно. (Може да се подеси да се кликне директно за да се отвори; или да се кликне три пати за да се отвори) подеси

Играта за минерали потече од игра наречена "Cube" во 1973. Во 1992 година, играта за минерали беше интегрирана во Windows 3.1 на Microsoft, потоа стана многу популарна. Основна формула

Доколку пристапот на локалното мрежа е аномален, кеша може да се избрише или пристапува користејќи HTTPS.

На Андроид телефони, постојат проблеми со зголемувањето со повеќе кликови: [Поставки] - [Интелектуална помош] - [Доступност] - [Жест за зголемување] - Изклучете.

SITE LINK

MinesWeeperSudokuPuzzleSuperMarioSnakeGametetris24timeRandom Number Generator

language

Minesweeper (English) 扫雷 (简体中文) मायनेस्वीपर (हिंदी) Minesweeper (Español) Minesweeper (French) مفتش للألغام(Arabic) মিনসোইপের (Bengali) Майнсвипер (Russian) Minesweeper (Portuguese Brazil) Minesweeper (Indonesian) ماینسویشپر (Urdu) Minesweeper (German) 掃雷 (Japanese) Minesweeper (Turkish) மின்சுவைப்பர் (Tamil)
Մայնսվեյփեր (Armenian) Minesweeper (Azerbaijani) Майнсвіпер (Belarusian) মিনসোইপের (Bengali) Майнсвипер (Bulgarian) Minesweeper (Catalan) Minesweeper (Czech) 扫雷 (简体) 掃雷 (繁體) Minesweeper (Danish) Minesweeper (German) Minesweeper (Estonian) Μαϊνσγουεηπερ (Greek) Minesweeper (English US) Minesweeper (English UK) Minesweeper (Spanish) Minesweeper (Esperanto) ماینسویشپر (Persian) Minesweeper (French) מיינסוופער (Hebrew) मायनेस्वीपर (हिंदी) Minesweeper (Croatian) Minesweeper (Indonesian) Minesweeper (Icelandic) Minesweeper (Italian) 掃雷 (日本語) მაი̆нსვიპერი (Georgian) Minesweeper (Kabyle) 마이너스위퍼 (Korean) Minesweeper (Latvian) Minesweeper (Lithuanian) Minesweeper (Hungarian) Мајнсвипер (Macedonian) Minesweeper (Malagasy) Minesweeper (Bahasa Melayu) Minesweeper (Dutch) Minesweeper (Norwegian Bokmål) Minesweeper (Norwegian Nynorsk) Minesweeper (Polish) Minesweeper (Portuguese) Minesweeper (Brazilian Portuguese) Minesweeper (Romanian) Майнсвипер (Russian) Мајнсвипер (Serbian) Minesweeper (Albanian) Minesweeper (Slovak) Minesweeper (Finnish) Minesweeper (Swedish) மின்சுவைப்பர் (Tamil) ไมน์สวีปเปอร์ (Thai) Minesweeper (Turkish) Майнсвіпер (Ukrainian) ماینسویشپر (Urdu) Minesweeper (Tiếng Việt) Майнсвипер སིདུ་ཏོ་ 藏文 掃雷(粤语) 掃雷(台湾) 掃雷(香港) 掃雷(新加波华语) 掃雷(维语)
верзија:

Приклучете се на работен плот | За мене | Придадете повратни информации

https://minesweeper.top/mk/