Free Minesweeper Online

Fillestar  Mesatar  Ekspert  Ekran i Plotë  Custom
Rifresko Puntet Nick name:
Display this language on the homepage
Klikimi i parë s’do të jetë tronditje. Numrat në rrjet tregojnë sa mina ka rreth. Objektivat e lojës është të gjejmë të gjitha minat. Nëse jeni goditur nga tronditja, do të humbasni. Kliko mbi emoji për të filluar përsëri. Zgjidhni një ose dy dhe mbani deri në fund. Ju mund të zgjidhni, përdorni magji për të shpejtuar shpejtësitë e fshirjes së mina, por me reklama, modifikoni nicknamin tuaj për të pjesëmarrë në renditje.Është më e lehtë të arrini në top 100 të hënën e e diel, paguasi, dhe më e vështirë të arrini në top 100 të e diel.

Mouse(në Kompjuter):Kliko me të djathtë në katror origjinal me miun, shëno atë si tronditje me një flamur të vogël, dhe pastaj kliko për të hequr shenjën. Kur numri i mina të shenjëzuar përputhet me numër, kliko në numër (mund të përdorni tastiera majtas dhe djathtas) për të hapur zonat e sigurisë rrethore. Kliko me tastin e majtë me miun në një katror të pashënuar për të hapur atë drejtpërdrejt. vëri

Prek(në Celular ose Tablet):Kliko në katror në ekranin touch për të shenjëzuar atë si tronditje, pastaj kliko për të hequr shenjën. Kur numri i mina të shenjëzuar përputhet me numër, kliko në numër për të hapur zonat e sigurisë rrethore. Shtypni të gjatë katrori për të hapur atë drejtpërdrejt. (Mund të vendoset për të klikuar drejtpërdrejt për të hapur; ose kliko tre herë për të hapur) vëri

Minesweeper origjinohe nga një lojë me emër "Cube" në vitin 1973. Në vitin 1992, Minesweeper u integrua në Windows 3.1 të Microsoft, pastaj u bë shumë i famshëm. Formula e Bërthamore

Nëse hyrja në rrjetin e zonës lokale është e panormale, cache mund të fshihet ose të hyhet duke përdorur HTTPS.

Në telefonat Android, ka një problem me zoomimi me shumicë klikime: [Cilësimet] - [Ndihmë e Inteligjente] - [Aksesibiliteti] - [Gest i Zoomit] - Fikëpërfundo.

SITE LINK

MinesWeeperSudokuPuzzleSuperMarioSnakeGametetris24timeRandom Number Generator

language

Minesweeper (English) 扫雷 (简体中文) मायनेस्वीपर (हिंदी) Minesweeper (Español) Minesweeper (French) مفتش للألغام(Arabic) মিনসোইপের (Bengali) Майнсвипер (Russian) Minesweeper (Portuguese Brazil) Minesweeper (Indonesian) ماینسویشپر (Urdu) Minesweeper (German) 掃雷 (Japanese) Minesweeper (Turkish) மின்சுவைப்பர் (Tamil)
Մայնսվեյփեր (Armenian) Minesweeper (Azerbaijani) Майнсвіпер (Belarusian) মিনসোইপের (Bengali) Майнсвипер (Bulgarian) Minesweeper (Catalan) Minesweeper (Czech) 扫雷 (简体) 掃雷 (繁體) Minesweeper (Danish) Minesweeper (German) Minesweeper (Estonian) Μαϊνσγουεηπερ (Greek) Minesweeper (English US) Minesweeper (English UK) Minesweeper (Spanish) Minesweeper (Esperanto) ماینسویشپر (Persian) Minesweeper (French) מיינסוופער (Hebrew) मायनेस्वीपर (हिंदी) Minesweeper (Croatian) Minesweeper (Indonesian) Minesweeper (Icelandic) Minesweeper (Italian) 掃雷 (日本語) მაი̆нსვიპერი (Georgian) Minesweeper (Kabyle) 마이너스위퍼 (Korean) Minesweeper (Latvian) Minesweeper (Lithuanian) Minesweeper (Hungarian) Мајнсвипер (Macedonian) Minesweeper (Malagasy) Minesweeper (Bahasa Melayu) Minesweeper (Dutch) Minesweeper (Norwegian Bokmål) Minesweeper (Norwegian Nynorsk) Minesweeper (Polish) Minesweeper (Portuguese) Minesweeper (Brazilian Portuguese) Minesweeper (Romanian) Майнсвипер (Russian) Мајнсвипер (Serbian) Minesweeper (Albanian) Minesweeper (Slovak) Minesweeper (Finnish) Minesweeper (Swedish) மின்சுவைப்பர் (Tamil) ไมน์สวีปเปอร์ (Thai) Minesweeper (Turkish) Майнсвіпер (Ukrainian) ماینسویشپر (Urdu) Minesweeper (Tiếng Việt) Майнсвипер སིདུ་ཏོ་ 藏文 掃雷(粤语) 掃雷(台湾) 掃雷(香港) 掃雷(新加波华语) 掃雷(维语)
version:

Bashko desktop | Rreth me unë | Reagim

https://minesweeper.top/sq/